З 2015 року ресторан - піцерія Al Forno до сьогодні несе в собі культуру італійської гастрономії та гостинності. Ми готуємо для вас справжню неаполітанську піцу виключно з італійського борошна Caputo. Наші кухарі також готують страви світової кухні зі свіжих та якісних продуктів. Щоб ви могли насолодитися ароматною італійською кавою або випити Aperol і насолоджуватися життям, не виїжджаючи з Печерська.
Тонкі медові коржі, з класичиним сметанним кремом, що тане в роті
Пухкий медовий бісквіт, сметанний крем з чорносливом
Незмінна класика і смак з дитинства: шоколадно-кавовий бісквіт, просочений лікером Амаретто, ніжний шоколадний крем і абрикосовий мармелад під шоколадною глазур’ю
Маковий бісквіт, творожний і масляно-заварний лимонний крем, соковита вишня і мак
Торт-згадка про літо в Барселоні. Соковитий кокосовий бісквіт в кокосовому молоці з ожиновим кремом і цілою ягодою
Чізкейк гарячого приготування з крем-сиру на пісочній основі
НОВА версія легендарного торту! Тепер вдвічі менше цукру, більш карамелізовані та більш нугові фундучі коржі, масляно-заварний крем та ще більш виразний, ніж попередній шоколадний крем. Прикрашається цукерками-каштанчиками
Соковитий бісквіт з малиною і чорницею, просочені полуничним сиропом та два види крему: на основі крем-сиру і свіжих ягід
Торт-комбо з улюбленого торта жителів та гостей столиці та "саме тих" горішків з дитинства. Карамелізовані меренгові коржі з фундуком та улюблений крем із вареним згущеним молоком
З 2015 року ресторан - піцерія Al Forno до сьогодні несе в собі культуру італійської гастрономії та гостинності. Ми готуємо для вас справжню неаполітанську піцу виключно з італійського борошна Caputo. Наші кухарі також готують страви світової кухні зі свіжих та якісних продуктів. Щоб ви могли насолодитися ароматною італійською кавою або випити Aperol і насолоджуватися життям, не виїжджаючи з Печерська.
Робочий час